ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1. Πιστωτική κάρτα: Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (VisaMasterCardMaestro) κατά την στιγμή της παραγγελίας. 


Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς .

Η Τράπεζα Πειραιώς διευκολύνει τις εμπορικές επιχειρήσεις που διαχειρίζονται δεδομένα καρτών πληρωμής να πιστοποιηθούν κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard(PCI DSS). Το PCI DSS έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.).

Το διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.)και ορίζει συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται οι εμπορικές επιχειρήσεις που δέχονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών πληρωμής.


2. Αντικαταβολή: Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς (ΕΛΤΑ courier), κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.00€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής). 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς


    Δικαιούχος : Παντερής Ματθαίος


Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 

IBAN: GR6601715600006560108631357


AlphaBank

Αριθμός λογαριασμού:

IBAN: GR7901407880788002101102778ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στην περίπτωση της διατραπεζικής συναλλαγής το έμβασμα το χρεώνεται ο πελάτης.

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με ένα email ή και τηλεφωνικά.

 

Παράδοση προϊόντων: Πραγματοποιείται εντός 2-3 ημερών, ανάλογα με την ώρα υποβολής της αγοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

Τιμές:
Οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αναλόγως της τιμολόγησης / διαθεσιμότητας των προμηθευτών.


Η παράδοση με courier πραγματοποιείται μεταξύ 1-3 ημερών εκτός απομακρυσμένων περιοχών


Η χρέωση για μεταφορά με courier είναι 3.00 €  και το ποσό της αντικαταβολής χρεώνεται έξτρα 2.00 €